Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Professioneel foto’s bewerken met het gratis Polarr Photo Editor

Redactie
5 augustus 2015, 18:01
1 min leestijd
Professioneel foto’s bewerken met het gratis Polarr Photo Editor

Polarr Photo Editor is een uitgebreide Android-app om foto’s mee te bewerken. De app laat gebruikers op een professionele manier allerlei onderdelen van foto’s aanpassen, op eenzelfde manier als Snapseed.

Lees verder na de advertentie.

Googles Snapseed heeft er dus een geduchte concurrent bij, wat alleen maar goed nieuws is voor de eindgebruiker. Een belangrijke eigenschap van de app is de mogelijkheid om je eigen filters en fotostijlen te maken, die je vervolgens in bulk op een groot aantal foto’s kunt toepassen. Zo  pas  je in één keer alle foto’s  aan, met de gewenste veranderingen.

Dit kun je met  Polarr Photo Editor

Polarr Photo Editor biedt logischerwijs de standaardfuncties als het aanpassen van het contrast, de verzadiging en schaduwen, maar je kunt ook heel nauwkeurig eigenschappen van de foto aanpassen; van specifieke kleurbepalingen tot de zogeheten tone curves  om een  afbeelding  meer te balanceren. De interface toont alle opties op een overzichtelijke manier, waardoor je ook als beginner redelijk met  Polarr Photo Editor uit de voeten kan.

polarr2

Een belangrijke functie van  Polarr Photo Editor is de mogelijkheid om alle aanpassingen in de linker balk te zien en zo nodig iets aan te passen of te verwijderen. Je kunt zelfs helemaal naar de eerste aanpassing gaan en deze vervolgens veranderen, om op die manier de foto aan te passen zonder dat je alle stappen eerst ongedaan hoeft te maken.

Polarr Photo Editor in beeld

Download de app

Polarr Photo Editor is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.4 en hoger. Via een in-app-aankoop van 5,49 euro kun je meer functies ontgrendelen, die zich specifiek richten op de professionele gebruiker.

Download Polarr Photo Editor in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu