De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Update Popcorn Time-app: nieuwe functies en verbeterde Chromecast-weergave

Gijs Ettes
13 mei 2015, 21:27
1 min leestijd
Update Popcorn Time-app: nieuwe functies en verbeterde Chromecast-weergave

De Android-versie van  Popcorn Time  heeft vandaag een update gekregen die niet alleen bugs in de app oplost, maar ook enkele nieuwe functies met zich meebrengt. De nieuwe app is nu beschikbaar via de site van Popcorn Time.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de laatste Popcorn Time Android-versie

De nieuwe Popcorn Time-app voor Android heeft versienummer 2.6.1 en laat je films offline kijken met gecachete ondertitels. Verder kun je nu in de app aangeven dat je alleen via wifi films en series wilt streamen en downloaden. Daarnaast  kun je snelheidslimieten voor downloaden en uploaden instellen, zodat je je wifi-verbinding ook nog voor iets anders kunt gebruiken als je iets kijkt via Popcorn Time.

popcorn time android-versie

De update zorgt er tevens voor dat Popcorn Time soepeler  werkt op de Chromecast en dat filmposters in de app beter worden weergegeven. Tot slot  zijn de instellingen aangepakt en is de app vertaald naar het Turks en Italiaans.

Het team achter Popcorn Time zegt overigens aan een nieuwe bètaversie (2.7) te werken die problemen met Android Lollipop oplost en meer nieuwe functies introduceert. Deze moet binnenkort verschijnen, maar wanneer precies, is nog niet bekend.

Popcorn Time in een notendop

Popcorn Time is een videostreamingdienst voor films en tv-series die in Nederland in relatief korte tijd veel populariteit heeft vergaard. Popcorn Time is in tegenstelling tot Netflix gratis te gebruiken en op veel verschillende apparaten beschikbaar. De videostreamingdienst is echter wel illegaal omdat deze  gebruikmaakt van torrents.

→ Lees meer in ons uitgebreide dossier over Popcorn Time.

Het laatste nieuws over Popcorn Time

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu