Download: Popcorn Time-app laat je nu anoniem films kijken

Gijs Ettes
9 augustus 2014, 12:12
1 min leestijd
Download: Popcorn Time-app laat je nu anoniem films kijken
Popcorn Time-app

De Popcorn Time-app voor Android heeft een vpn-functie gekregen, waardoor je nu anoniem films kunt kijken met de populaire illegale streamingdienst. De vpn wordt aangeboden door Kebrum, zo meldt Popcorn Time op haar website. Bèta 2.1 van de Popcorn Time Android app biedt verder ondersteuning voor Android 4.0+ en een groter aantal Android-toestellen. Daarnaast moet de verbinding met Chromecast verbeterd zijn en snellere download- en upload-snelheden bieden.

Popcorn Time geeft  gebruikers de mogelijkheid om series en films te downloaden en ze tijdens het downloaden al te bekijken. Door deze specifieke technologie hoef je niet te wachten tot een film of serie klaar is met downloaden. Dankzij deze feature en het grote aanbod films en series is Popcorn Time uitgegroeid tot één van de meest populaire illegale streamingdiensten.

Lees verder na de advertentie.

Popcorn Time en Android

In onderstaande video zie je het verhaal van hoe Popcorn Time en Android ‘samen zijn gekomen’. De apk van de Popcorn Time-app download je via deze link, al moet je voor installatie wel in de instellingen  van je smartphone of tablet  aangeven dat apps uit onbekende bronnen geïnstalleerd mogen worden.

Popcorn Time and Android Together at Last!

De interface van Time4Popcorn is overzichtelijk en laat je snel de film of serieaflevering kijken die jij wilt. Je klikt op de film of serie, drukt op afspelen en de video start  met  laden. Afhankelijk van je internetverbinding kun je binnen een minuut de video bekijken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu