De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Popcorn Time.io brengt Android-app uit

Redactie
26 december 2014, 10:06
1 min leestijd
Popcorn Time.io brengt Android-app uit

De Popcorn Time-versie PopcornTime.io heeft nu ook een Android-app, waarmee gebruikers illegaal films en series kunnen streamen.

Lees verder na de advertentie.

Popcorn Time is de verzamelnaam voor de illegale videostreamingdienst, waarbij er verschillende spelers zijn die de naam gebruiken. De bekendste versie is PopcornTime.se, die reeds over een Android-app beschikt, en nu heeft de grote concurrent PopcornTime.io ook een Android-app.

PopcornTime.io Android-app

PopcornTime.io Android

De PopcornTime.io Android-app laat gebruikers films en series streamen naar hun Android-device. Er zijn echter nog weinig functies beschikbaar. Zo kunnen gebruikers vooralsnog alleen content streamen, maar deze content niet naar de Chromecast sturen. “De komende tijd voegen we allerlei geweldige functies aan de app toe”, aldus de mensen achter PopcornTime.io.

Eerder liet het team van PopcornTime.io al weten aan Android Planet dat een Android-app in ontwikkeling was.

Ook biedt PopcornTime.io voortaan een vpn-functie, waarmee gebruikers anoniem films en series kunnen streamen. Deze vpn-fucntie is nog niet beschikbaar in de Android-app en wordt een betaalde dienst. Gebruikers kunnen voor één dollar een proefabonnement voor een maand aanschaffen. Daarna kost een abonnement 4,99 dollar per maand.

Laatste Popcorn Time-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu