De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Popcorn Time kan films en series lokaal opslaan voor offline gebruik

Redactie
18 november 2014, 15:21
1 min leestijd
Popcorn Time kan films en series lokaal opslaan voor offline gebruik

De Android-app van Popcorn Time laat gebruikers nu ook films en series opslaan, waarna gebruikers de video’s offline via de app kunnen bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Dat meldt Popcorn Time tegenover Android Planet. De nieuwe Android-app, beta 2.4, is hier te downloaden via de officiële website van Popcorn Time. De functie wordt later ook aan de desktop-versie toegevoegd.

Met Popcorn Time kunnen gebruikers gratis en illegaal nieuwe films en series streamen, op eenzelfde manier als Netflix. De dienst is met name in Nederland populair.

Popcorn Time offline video’s kijken

Door de nieuwe Popcorn Time offline-functie kunnen gebruikers alvast films en series lokaal op hun apparaat opslaan via de app, waarna zij de video’s op een later moment offline kunnen bekijken. “Enorm handig als je in het vliegtuig zit of je toevallig op de maan bent”, aldus Popcorn Time.

popcorntime

Verder is de Android-app verbeterd met enkele bugfixes voor het downloaden en uploaden, de vlc-samenwerking en Chromecast-verbinding. Daarnaast is het in beta 2.4 van de Android-app mogelijk om de kleur van ondertiteling te selecteren en heeft Popcorn Time ondersteuning voor verschillende schermformaten toegevoegd. Als laatste moet de app minder vaak crashen tijdens het streamen van video.

De volgende versie van de Android-app van Popcorn Time wordt voorzien van een geheel nieuw design.

Laatste Popcorn Time-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu