Popcorn Time op de Chromecast ondersteunt nu wél ondertitels
Daniël Verlaan

De illegale streamingdienst Popcorn Time, waarmee je via een Netflix-achtige app films en series kunt bekijken, heeft een update doorgevoerd waardoor het mogelijk wordt om ondertiteling van films en series via de Chromecast op de tv te tonen.

Dit was één van de meest gehoorde klachten van Popcorn Time-gebruikers, die hun video’s naar de tv streamden maar geen ondertiteling zagen. De functie is beschikbaar in versie 2.3 van de Android-app en komt spoedig beschikbaar voor de desktop-app.

Met Popcorn Time kun je illegaal films en series streamen via het torrent-protocol. Eigenlijk download je een torrent, maar begin je tijdens het downloaden direct met kijken. De interface is grotendeels gelijk aan Netflix, waarbij je onder andere trailers van films kunt bekijken en Nederlandse ondertiteling – mits aanwezig – kunt selecteren.

Popcorn Time ondertitels

Verder kun je voortaan in de Android-app favorieten toevoegen, is het mogelijk om de ondertiteling tijdens het afspelen aan te passen en kun je crashrapporten naar de ontwikkelaars sturen. Ook zijn er een reeks bugfixes en verbeteringen doorgevoerd en werkt de app voortaan ook in portretmodus.

popcorntime-1

De nieuwe Android-app is hier te downloaden, alsmede de desktop-app van Popcorn Time.

Laatste Popcorn Time-nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.