Android-app van PopcornTime.io in ontwikkeling

Gijs Ettes
5 december 2014, 11:23
2 min leestijd
Android-app van PopcornTime.io in ontwikkeling

Het team achter PopcornTime.io, een fork van Popcorn Time die is gebaseerd op de code van de originele makers, werkt aan een Android-app. Dat laten de ontwikkelaars desgevraagd weten aan Android Planet. Een iOS-versie is ‘zeer zeker niet in de maak’.

Lees verder na de advertentie.

Meer over de PopcornTime.io Android-app

PopcornTime.io Android-app

PopcornTime.io heeft momenteel niet de beschikking over mensen met de vaardigheid en bereidheid om een iOS-app te maken. De Android-app komt er dus wel aan, al kan PopcornTime.io nog geen specifieke datum voor een release ervan geven. “Er is geen releasedatum. Uiteraard willen we de app zo spoedig mogelijk uitbrengen, maar we willen deze in ieder geval gedeeltelijk compleet maken alvorens we de app uitbrengen.”

PopcornTime.io geeft verder aan dat de Android-app veel van de features zal bevatten die je ook op de desktopversie vindt. “Films, series en hun ondertitels zijn in de app te vinden, alsmede beoordelingen, de videokwaliteit, een synopsis, coverfoto, trailer en zoekfunctie.” Of de animesectie ook zijn opwachting maakt in de app, is onduidelijk.  Ook wat betreft Chromecast– en Android TV-ondersteuning heeft PopcornTime.io nog geen knopen doorgehakt, al wordt hier wel naar gekeken.

De verschillen tussen PopcornTime.io en Time4Popcorn

Time4Popcorn, een andere fork van Popcorn Time met vergelijkbare functies, heeft al een tijdje een app voor Android. Deze is echter alleen via de officiële site te downloaden en dus niet in Google Play. Time4Popcorn wordt door velen gezien als minder stabiel en betrouwbaar, omdat het eigen software is die niet is gebaseerd op de originele code. Het voordeel van  Time4Popcorn is wel dat het ondersteuning voor Android en de Chromecast biedt, alsmede een gratis vpn-optie waarmee  anoniem films en series zijn te  streamen.

→ Meer info, tips en downloads vind je op onze  Popcorn Time  overzichtpagina!

Het laatste nieuws over Popcorn Time

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu