Placeholder
Redactie

Guerrilla Bob is één van de populairste shooters op het iOS-platform. Je bestuurt Guerrilla Bob, een soldaat die allerlei vijanden moet uitschakelen. Er zijn veel wapens beschikbaar, zoals een machinegeweer, bommen, uzi’s, een vlammenwerper en natuurlijk een molotovcocktail. Het spel is prachtig vormgegeven en kent epische gevechten met eindbazen. Naast een single-player-modus heeft Guerrilla Bob ook een multiplayer-modus om samen te werken met vrienden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Guerrilla Bob heeft veel verschillende levels en modi, zoals Verhaal, Arcade en Survival. Ben je een beginner of gevorderde gamer? Stel het spel in op je eigen niveau, zodat de spelbeleving een stuk leuker is. Ook aardig: door vijanden te doden verdien je geld, waarmee je nieuwe wapens kunt kopen voor Bob.

Het spel – dat gebruik maakt van OpenFeint – kost 2,14 euro. Er is helaas nog geen demo beschikbaar.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.