Populaire racegame Need for Speed: Most Wanted beschikbaar in Google Play Store

Need for Speed™ Most WantedDe populaire en langverwachte racegame Need for Speed: Most Wanted is te downloaden in de Google Play Store. De indrukwekkende graphics en spectaculaire spelervaring maken Need for Speed: Most Wanted één van de tofste racegames voor Android, waar je ook nog eens je vrienden – cross-platform, waardoor iPhones tegen Android-toestellen kunnen spelen – uit kunt dagen om tegen elkaars tijden te racen.

In Need for Speed: Most Wanted heb je de keuze uit vijfendertig gave auto’s (SRT Viper GTS, Porsche 911 Carrera S, Hummer H1 Alpha) waarmee je tegenstanders en de politiewagens met loeiende sirenes eruit probeert te racen. Een belangrijke eigenschap van Need for Speed: Most Wanted is dat de game geen remmen kent: je blijft constant snel en hard doorracen, wat de sensatie en spanning tijdens het gamen verhoogt. Om de game te besturen, kun je de schermknoppen gebruiken of met het toestel bewegen.

Het is ook mogelijk om je auto voor een race met speciale add-ons te upgraden, zoals een grotere nitro-boost of het verstevigen van sommige onderdelen van de auto. Met de ervaringspunten die je haalt, kun je weer nieuwe auto’s vrijspelen. De multiplayer van Need for Speed: Most Wanted werkt via Origin, EA’s gameplatform, en geeft een overzicht van je vrienden en laat je ze ook uitdagen. Dit gebeurt echter niet door direct tegen elkaar te racen, maar via een speciaal competitiebord.

Onderstaande video geeft je een indruk van Need for Speed: Most Wanted voor Android.

Download: Need for Speed: Most Wanted (€ 6,53)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!