De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Populaire Vine-app voor Android telt inmiddels 40 miljoen gebruikers

Gijs Ettes
21 augustus 2013, 11:33
1 min leestijd
Populaire Vine-app voor Android telt inmiddels 40 miljoen gebruikers
Vine-app voor Android

Hoewel Instagram (Video) al meer dan 100 miljoen actieve gebruikers telt, doet Vine het ook niet al te slecht. De populaire videodienst voor korte fragmenten telt inmiddels 40 miljoen gebruikers. De Vine-app voor Android is dus nog steeds enorm populair.

Twitter kocht Vine; niet veel later zette Facebook het door hun gekochte Instagram in om Instagram Video te introduceren. Facebook leek Vine hier een flinke loef mee af te steken. Desondanks doet Vine het vandaag de dag allerminst slecht: de populaire videodienst woensdag namelijk bekend dat er alweer meer dan 40 miljoen Vine-gebruikers zijn.

Lees verder na de advertentie.

De mensen achter Vine reageren verheugd op de nieuwe mijlpaal: “We hebben het eerder gezegd en we zeggen het nu weer: deze community – die nu uit meer dan 40 miljoen mensen bestaat – is fantastisch. Bedankt voor jullie inspiratie.”

Vine-app voor Android krijgt geregeld fijne updates

De grootste reden achter dit succes zijn waarschijnlijk de constante updates die Vine-app voor Android de laatste tijd heeft gekregen. Zo is de afgelopen tijd ondersteuning voor frontcamera’s toegevoegd, zijn de push-notificaties van de app verbeterd en gaat de integratie met Facebook nu veel soepeler.

Download: Vine (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu