Populaire Vine-app voor Android telt inmiddels 40 miljoen gebruikers

Vine-app voor AndroidHoewel Instagram (Video) al meer dan 100 miljoen actieve gebruikers telt, doet Vine het ook niet al te slecht. De populaire videodienst voor korte fragmenten telt inmiddels 40 miljoen gebruikers. De Vine-app voor Android is dus nog steeds enorm populair.

Twitter kocht Vine; niet veel later zette Facebook het door hun gekochte Instagram in om Instagram Video te introduceren. Facebook leek Vine hier een flinke loef mee af te steken. Desondanks doet Vine het vandaag de dag allerminst slecht: de populaire videodienst woensdag namelijk bekend dat er alweer meer dan 40 miljoen Vine-gebruikers zijn.

De mensen achter Vine reageren verheugd op de nieuwe mijlpaal: “We hebben het eerder gezegd en we zeggen het nu weer: deze community – die nu uit meer dan 40 miljoen mensen bestaat – is fantastisch. Bedankt voor jullie inspiratie.”

Vine-app voor Android krijgt geregeld fijne updates

De grootste reden achter dit succes zijn waarschijnlijk de constante updates die Vine-app voor Android de laatste tijd heeft gekregen. Zo is de afgelopen tijd ondersteuning voor frontcamera’s toegevoegd, zijn de push-notificaties van de app verbeterd en gaat de integratie met Facebook nu veel soepeler.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Vine (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.