De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Populaire voetbalgame Flick Soccer nu ook beschikbaar voor Android

Redactie
23 oktober 2011, 18:30
1 min leestijd
Flick soccer 3

Het populaire spelletje Flick Soccer is nu ook uitgebracht voor Android. Het voetbalspelletje is een leuke bezigheid voor tussendoor als je even niets te doen hebt. Het draait eigenlijk om het goed nemen van vrije trappen door de bal richting het doel te Swipen. Dit herhaal je steeds in verschillende minispelletjes zoals een glas in het doel kapot trappen, een bewegend doelwit raken of een doelwit binnen het doel zo precies mogelijk raken. Nadeel is dat een geschoten bal niet altijd even realistisch beweegt. Daar moet je jezelf dus even overheen zetten.

Er zijn verschillende modes die je kunt spelen. Zo kun je hoge scores halen in de Quickshot mode, waarin jij alleen tegenover de keeper staat. In de Challenge mode kun je diverse skills testen, en met de Crossbar mode kun je jouw nauwkeurigheid testen. Door de simpele bediening is het voor iedereen mogelijk om dit spelletje te spelen. Door de vele mogelijkheden ben je wel even zoet met Flick Soccer.

Lees verder na de advertentie.

Ontwikkelaar Full Fat heeft het voetbalspelletje nu dan ook gelanceerd voor Android. Tot nu toe was het alleen te spelen op de iPhone en iPad, nu kunnen ook mensen met een Android-apparaat het spel spelen. Verwacht niet al te veel van dit spel, de gameplay is niet altijd even realistisch waardoor de bal soms vreemde bewegingen kan gaan maken. Los daarvan is het prima tijdverdrijf en zeker de moeite waard om even te downloaden.

Flick Soccer is te downloaden in de Android Market voor 1.59 euro. Om het spelletje te kunnen spelen heb je minimaal Android 2.1 nodig.

Downloaden via de Android Market: Flick Soccer (€1.59)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu