Prénatal-app telt af naar de geboorte van je kind

Erwin Vogelaar
3 juli 2016, 19:09
2 min leestijd
Prénatal-app telt af naar de geboorte van je kind

De nieuwe app van Prénatal helpt je met aftellen naar de geboorte van je kind en geeft je tips en weetjes in de reis naar de bevalling.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met de Prénatal-app

De meeste winkels hebben inmiddels wel een eigen app, waar je informatie over de winkel kunt vinden en soms ook op producten kunt zoeken en ze vervolgens kunt bestellen. Het is daarom leuk als winkels een stapje verder gaan met functies waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Hoewel het hoofddoel van de Prénatal-app uiteraard is om je producten te laten kopen en hoewel de app dat ook vaak laat weten, is het toch een leuke om te installeren als je een kleine verwacht.

Je kunt namelijk opgeven wanneer de baby uitgerekend is en dan telt de app tot op de seconde voor je af wanneer het zover is. Leuk is daarbij dat de app je onder andere weetjes geeft over de grootte en het gewicht van het kind. Bijvoorbeeld dat het op dit moment zo groot is als een biet. Deze ontwikkelingen zijn te volgen in de zwangerschapskalender van de app.

Maar zoals gezegd is de focus van de app dat je spullen bij Prénatal gaat kopen, dus bedenk dat goed voordat je de app downloadt. Als je dat geen probleem vindt, dan geeft de app je direct een lijst met spullen waarvan Prénatal vindt dat je ze nodig hebt voor na de geboorte van je kind. Je kunt in de lijst aanvinken wat je al in huis hebt, zodat de rest een winkellijstje wordt. Ook krijg je met de app extra korting op producten bij de winkel.

Prénatal downloaden

De Prénatal-app kun je gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app vraagt om 37MB aan vrije opslagruimte en Android 4.1 of hoger.

Download Prénatal in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu