De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Grote Press update maakt rss-reader nog beter

Gijs Ettes
19 december 2013, 17:16
1 min leestijd
Grote Press update maakt rss-reader nog beter
Press update

De fraai vormgegeven rss-reader Press is van een update voorzien die de app nog beter maakt. Naast een aantal bugfixes en snelheidsverbeteringen brengt de Press update namelijk ook nieuwe donkere en lichte thema’s met zich mee, alsmede een ‘Immersive Mode’ voor toestellen met Android 4.4 (KitKat). Laatstgenoemde modus verbergt alle interface-elementen, zodat je ongestoord het laatste nieuws en lange artikelen kunt lezen.

De Press update introduceert ook een aantal nieuwe gebaren om de app te besturen en de optie met één tik artikelen te bewaren in Pocket of Instapaper. Daarnaast kun je swipen om artikelen als gelezen of favoriet te markeren en is de grootte van het lettertype nu aanpasbaar.

Lees verder na de advertentie.

Press wordt gekenmerkt door een simpele interface die ontzettend gemakkelijk in gebruik is. Door dubbel te tikken op een kop kun je een artikel volledig lezen en als je haast hebt kun je het stuk opslaan om het later tot je te nemen. Press synchroniseert met services als Feedly en is een goed alternatief voor Google Reader, de populaire rss-reader die op 1 juli – tot groot verdriet van veel gebruikers – werd opgeheven.

Press is weliswaar niet gratis, maar wat ons betreft de kleine investering waard. De app is iets meer dan 5MB groot en vereist Android 4.0 of hoger.

Download: Press (2,25 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu