De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Prijsvraag: Win een carkit en Navigon MobileNavigator Europa

Redactie
12 februari 2011, 16:08
1 min leestijd

Navigon zag haar klantenbestand afgelopen week uitgroeien naar twee miljoen. Dit viert het bedrijf met spetterende kortingen op Android-applicaties, maar daar blijft het niet bij! Wij van Android Planet mogen in samenwerking met Navigon twee sets weggeven met daarin een Samsung Galaxy S Design Carkit (39,95 euro) en de speciale navigatiesoftware van Navigon voor heel Europa (89,95 euro). Deze applicatie is onmisbaar in de auto. Kaarten kunnen gedownload worden op een SD-kaart, de applicatie biedt radar-info en verkeersinformatie, text-to-speech en daarnaast weet je precies welke rijstrook je moet kiezen. Veel van deze opties zijn niet beschikbaar in de Navigatie-applicatie van Google zelf.

Wat je moet doen? Heel simpel: vertel ons waarom jij een navigatiesysteem van Navigon met carkit nodig hebt! Plaats jouw motivatie onder dit artikel. De meest opmerkelijke, creatieve en leuke inzendingen winnen.

Lees verder na de advertentie.

De prijsvraag stopt op 18 februari 2011 om 23:59 uur. Op 19 februari krijgen de twee winnaars automatisch bericht van ons. Zij ontvangen een promocode en downloadinstructies over hoe zij de applicatie kunnen binnenhalen. De carkit wordt automatisch thuisgestuurd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu