Prince of Persia: prachtige platformer voor Android

Gijs Ettes
28 juli 2013, 12:48
1 min leestijd
Prince of Persia: prachtige platformer voor Android
prince of persia

Prince of Persia: The Shadow and the Flame is het vervolg op de Android-game Prince of Persia Classic. De game kost je 2,69 euro, maar geeft je daar wel een uitgebreid en erg mooi vormgegeven ervaring voor terug.

De nieuwe titel Prince of Persia: The Shadow and the Flame biedt spelers namelijk 15 levels die zich afspelen in vijf verschillende gebieden. Bij het verkennen van die 2d-platformlevels met enkele 3d-elementen moet er natuurlijk ook gevochten worden.

Lees verder na de advertentie.

In de nieuwe Prince of Persia gaat dit met een fijn werkend gevechtssysteem, waarbij het zaak is om je met verschillende vijanden tegelijk bezig te houden. Als beloning voor succesvol vechtwerk, krijg je allerlei nieuwe combo’s en wapens die je kunt gebruiken. Zo wordt de prins steeds behendiger in het verslaan van de vijanden en het doorlopen van de levels.

Veel gamers zijn echter geen fan van virtuele joysticks, dus Prince of Persia: The Shadow and the Flame biedt ook de mogelijkheid om via de zogeheten gestures onze prins zoveel mogelijk rake klappen uit te laten delen. De nieuwe Prince of Persia is dus een prima aankoop als je wat meer uit je Android-toestel wilt halen dan de zoveelste ‘endless runner’ of puzzelgame.

Download: Prince of Persia: The Shadow and the Flame (€2,69)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu