De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Download: foto-app Prisma officieel uitgebracht voor Android

Thomas Haenen
25 juli 2016, 9:28
2 min leestijd
Download: foto-app Prisma officieel uitgebracht voor Android

Prisma is een uitstekende foto-app waarmee je jouw foto’s verandert in ware kunstwerken. Na een korte bètaperiode verscheen de definitieve versie van de app dit weekend in de Play Store.

Lees verder na de advertentie.

Prisma Android-app

Apps die je foto’s van filters voorzien zijn er al genoeg, maar toch is Prisma een app die je niet moet laten liggen. Met deze beeldbewerker kun je zelfs de saaiste foto er nog fraai uit laten zien. De app verscheen onlangs al voor iOS en is nu ook voor Android beschikbaar.

We noemden de iPhone-versie van Prisma onlangs al de tofste foto-app van dit moment, en daar is weinig aan veranderd. De app maakt het makkelijk om je foto’s snel om te toveren tot een kunstwerk. Prisma heeft verschillende filters en effecten om je foto’s mee aan te passen. Mocht je niet tevreden zijn met één van de filters, dan kun je handmatig allerlei aanpassingen doorvoeren om het beter op je wensen te laten aansluiten.

Prisma maakt gebruik van conventional neural networks, wat betekent dat alle aanpassingen via de servers van Prism uitgevoerd worden. Daardoor kun je veel gedetailleerde, uitgebreidere aanpassingen maken. Dat zorgde vorige week korte tijd voor problemen met de voorlopige versie van de app. Door de grote interesse in de beta waren de servers van Prisma korte tijd overbelast.

De app is voorzien van verschillende manieren om je foto’s direct te delen via andere apps. Zo kun je je foto’s doorplaatsen op Instagram of Facebook, of opslaan op je telefoon voor later gebruik.

Prisma voor Android downloaden

Wil je direct aan de slag met de Prisma Android-app, dan kun je deze nu gratis downloaden via de Google Play Store. Prisma werkt op elk toestel met Android 4.1 Jelly Bean of nieuwer en is 7MB groot. Let wel op: download niet een losse apk van de app. Dit weekend zijn er veel neppe installatiebestanden van Prisma online verschenen, vaak voorzien van virussen. Onderstaande link wijst je naar de legitieme, werkende Prisma Android-app.

Download Prisma in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu