Prisma krijgt fotofeed gebaseerd op je locatie

Erwin Vogelaar
20 december 2016, 20:56
2 min leestijd
Prisma krijgt fotofeed gebaseerd op je locatie

Prisma heeft een nieuwe functie aan de app toegevoegd. Je kunt nu via de Prisma feed bekijken wat voor kunstwerkjes er in je omgeving gemaakt worden. Deze feed heeft heeft daarnaast een geinige twist.

Lees verder na de advertentie.

Prisma feed

Prisma slaat terug. Afgelopen zomer verbaasde de app iedereen met verbluffende filters voor foto’s en later ook video’s. Op de simpelste manier kon je van je kiekjes een tekening of schilderij maken. Google en Facebook zijn nu bezig met eigen versies van deze filters, dus het was tijd voor Prisma om iets meer te doen om zo relevant te blijven. Daarvoor is nu een feed geïntroduceerd, zodat je foto’s van anderen kunt ontdekken.

De feed is gebaseerd op je locatie. Je kunt dus afbeeldingen bekijken die door mensen dichtbij zijn gemaakt. Maar er is een twist. Afbeeldingen die populair zijn, dus meer likes hebben, hebben een groter bereik op de kaart. Dus als je meer likes hebt, zien mensen die verder van je weg wonen de foto. In je eigen feed zorgt dit systeem ervoor dat je afbeeldingen die gemaakt zijn in de buurt ziet, maar ook de beste foto’s van verder weg.

De app krijgt binnenkort nog meer handige functies. Zo wordt de restrictie om foto’s te maken in een vierkant opgeheven. Dit betekent dat je zelf de dimensies kunt aanpassen. Ook zal de camera binnenkort het volledige scherm in beslag nemen. Deze functies zijn op dit moment al toegevoegd aan de iOS-app.

Prisma downloaden

De nieuwste versie van Prisma wordt nog uitgerold, dus als je de feed nog niet in je app terugvindt moet je nog even geduld hebben. Je kunt de nieuwste versie van Prisma altijd in de Play Store downloaden via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je minimaal Android 4.1 nodig.

Download Prisma in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu