De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met Prisma’s filter-store maak je je foto’s nog stijlvoller

Rick van der Veer
10 april 2017, 10:31
1 min leestijd
Met Prisma’s filter-store maak je je foto’s nog stijlvoller

De populaire foto-app Prisma heeft een flinke update gekregen. Naast een reeks nieuwe stijlen bevat de app nu een filter-store waar je extra filters kunt downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Prisma filter-store

Prisma is bijgewerkt met een hele reeks aan nieuwe filters. De app heeft twintig nieuwe opties gekregen om je foto’s van een artistiek tintje te voorzien. Die zijn geïnspireerd door werken van beroemde schilders en artiesten, in dezelfde geest als veel van de filters die al in de app zaten.

De verschillende stijlen die je toepast op je foto’s zitten nu verwerkt in een Store, waar je nieuwe filters voor de app kunt downloaden. Deze Store biedt je daarnaast de mogelijkheid om filters die je niet mooi vindt weg te halen. Op deze manier kun je een overzicht maken van de stijlen die je zelf mooi vindt.

Prisma heeft de verschillende filters opgedeeld in categorieën om ze makkelijker vindbaar te maken. Inmiddels bevat de app meer dan zestig stijlen, wat de lijst nogal onoverzichtelijk maakte. Als je nu op een losse filter tikt, krijg je een overzicht met voorbeelden uit de Prisma-tijdlijn te zien. Zo hoef je niet meer te wachten tot de app een voorbeeld van je eigen foto gemaakt heeft.

Op moment van schrijven kun je geen eigen filters in de app zetten, maar daar komt volgens de ontwikkelaar verandering in. Gebruikers kunnen over een tijdje hun eigen filters maken en deze via de Store delen met andere gebruikers. Hoe het maken van filters straks werkt of wanneer deze feature in de app beschikbaar is, is nog niet bekend.

Prisma downloaden

Via onderstaande link download je Prisma gratis uit de Google Play Store. Om de app te gebruiken heb je Android 4.1 of hoger nodig.

Download Prisma in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu