De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Prisma-update introduceert vernieuwde interface voor foto-app

Thomas Haenen
14 september 2016, 10:25
1 min leestijd
Prisma-update introduceert vernieuwde interface voor foto-app

Versie 1.1.24 van Prisma nu te vinden in de Google Play Store. Met de update wordt de foto-app voorzien van een vernieuwde interface die iets opgeruimder oogt.

Lees verder na de advertentie.

Prisma update interface

Verwacht na het installeren van de update geen compleet vernieuwde app: de ontwikkelaars hebben vooral verschillende kleine verbeteringen doorgevoerd. Zowel de camera- als de album-interface zijn aangepakt. Ook is er ondersteuning voor de Russische taal toegevoegd en worden de aanpassingen aan je foto iets sneller verwerkt.

In de camera-interface is de preview rechtsonder in beeld van de laatste foto die je hebt gemaakt verwijderd. Daardoor is meer focus op je foto. In de albumweergave kreeg je voorheen slechts drie foto’s tegelijk in beeld te zien, nu kan je gallerij beeldvullend getoond worden. Zo is het met de Prisma update interface makkelijker om een oude foto te vinden om te bewerken.

Prisma is een beeldbewerkings-app waarmee je je foto’s verandert in ware kunstwerkjes. Prisma heeft verschillende filters en effecten om je foto’s mee aan te passen. Mocht je niet tevreden zijn met één van de filters, dan kun je handmatig allerlei aanpassingen doorvoeren om het beter op je wensen te laten aansluiten.

De aanpassingen aan je foto worden verwerkt door de servers van Prisma. Dat is anders dan bijvoorbeeld de filters van de Instagram, waar de bewerkingen door de app zelf verwerkt worden. Daardoor kan Prisma grotere, specifiekere aanpassingen maken aan je foto dan veel andere soortgelijke applicaties.

Prisma voor Android downloaden

Prisma is gratis beschikbaar in de Google Play Store. De app werkt op elk toestel met Android 4.1 Jelly Bean of nieuwer en vereist 4,3MB opslagruimte.

Download Prisma in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu