Private beta van Lightbox van start

Redactie
13 maart 2011, 16:22
1 min leestijd

Thai Tran en Nilesh Patel kregen onlangs 1,1 miljoen dollar om het concept Lightbox te ontwikkelen. Dit weekend lanceert het duo een private bètaversie van de eerste applicatie: Lightbox Photos voor Android. Lightbox Photos verbindt de camera van je Android-telefoon met sociale netwerken als Twitter, Facebook en Flickr. Het is dus mogelijk om alle foto’s van verschillende netwerken in één applicatie te bewonderen. Aangezien de applicatie op de achtergrond synchroniseert kun je foto’s niet alleen online, maar ook offline bekijken. Rechts is een screenshot van de applicatie zichtbaar. Gebruikers die graag willen zien hoe de applicatie werkt kunnen zich op deze pagina aanmelden voor de private beta. Vul het formulier in en wellicht krijg je zeer spoedig een mailtje.

Patel en Tran willen het liefst zo snel mogelijk aan de slag in Londen. Zij hebben hoge ambities. “We willen het beste mobiele team in de wereld samenstellen en dat allemaal in Londen”, aldus Tran tegen TechCrunch. “Alle investeerders komen uit Silicon Valley. Dus iedereen durft de gok te nemen dat ons team alles vanuit Londen kan doen en de beste teams kunnen rivaliseren.”

Lees verder na de advertentie.

Ben jij een software-ontwikkelaar woonachtig in de omgeving van Londen (of bereid om naar deze stad te verhuizen)? En heb jij interesse om met Patel en Tran samen te werken? Stuur dan je CV naar jobs@lightbox.com.

Bron: TechCrunch

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu