Project Anarchy: toffe techdemo voor Havok-engine

Gijs Ettes
28 september 2013, 16:00
1 min leestijd
Project Anarchy: toffe techdemo voor Havok-engine
project anarchy

Project Anarchy is eigenlijk geen volledige game te noemen, maar is wel een indrukwekkende techdemo voor de mobiele versie van de Havok-engine.

Zodra je Project Anarchy opstart, word je eigenlijk meteen in de game gegooid. Er zijn geen menu’s of instellingen; er is alleen maar actie. Die actie voelt enorm aan als een spel als Diablo. Je wijst namelijk alleen aan waar het hoofdpersonage naartoe moet lopen en wie hij allemaal raak moet slaan. Er zijn ook enkele knoppen voor speciale vaardigheden aanwezig.

Lees verder na de advertentie.

Project Anarchy is echter vooral bedoeld als techdemo om de krachten van de Havo Vision Engine, Havok Physics, Havok Animation Studios en Havok AI te demonstreren. De sourcecode van het spel is namelijk net zo gratis verkrijgbaar op de website van Havok als de app in Google Play zelf.

https://www.youtube.com/watch?v=O-g_N9BF4MQ

De Project Anarchy-app – een naam die overigens op de engine slaat en niet op de game zelf – is dus voornamelijk interessant om even de kracht van je Samsung Galaxy S4 of andere Android-smartphone of -tablet te tonen. Modern Combat 4 maakt bijvoorbeeld ook al gebruik van Havoks mobiele engine. Zin in meer Android-games gekregen? Bekijk dan zeker ons overzicht van beste Android-games.

Download:
Project Anarchy (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu