De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Project Hera Launcher Theme: krijg de nieuwe look van Android op je toestel

Redactie
18 april 2014, 19:09
1 min leestijd
Project Hera Launcher Theme: krijg de nieuwe look van Android op je toestel
Project Hera Launcher Theme

Google werkt mogelijk aan nieuwe Android iconen die Googles mobiele besturingssysteem van een likje verf gaan voozien. Het project heet `Moonshine` en zou alle Android iconen een platter uiterlijk geven. Ondanks dat ze meer op de web-versies van de betreffende iconen lijken, zijn ze veelal mooier, gaver en unieker.

De Android iconen die een make-over krijgen, zijn Play Muziek, Play Boeken, Play Films, Play Games, Google+, Google Calendar, Personen, Chrome, YouTube, Google Maps, Gmail, Hangouts, Camera en Google Play. En voor degenen die niet kunnen wachten, is er nu een app beschikbaar om jouw Android alvast van een nieuwe look te voorzien: Project Hera Launcher Theme, gebaseerd op het aankomende Project Hera.

Lees verder na de advertentie.

Project Hera Launcher Theme

Project Hera Launcher Theme2

De app biedt meer dan 90 iconen die allemaal in de Moonshine-stijl zijn gemaakt. De iconen kunnen middels een launcher worden toegewezen. Op dit moment ondersteunt Project Hera Launcher Theme vrijwel alle belangrijke launchers: Nova, Aviate, Apex, Next 3D, TSF Shell, GO, Solo, Smart, ADW, Action, Holo en Atom. Ook ondersteunt de app Unicon, waarmee je ook de standaard launchers van de nieuwe iconen kunt voorzien, inclusief de Google Now Launcher.

Daarnaast zijn er via Project Hera Launcher Theme nog 25 exlusieve KitKat-achtergronden en een interactieve wallpaper voor Muzei beschikbaar. Verder hebben gebruikers de mogelijkheid om een speciale klok-widget te activeren en wordt Project Hera Launcher Theme veelvuldig geüpdatet met nieuwe iconen.

Download

Project Hera Launcher Theme is voor een adviesprijs van 0,72 euro te downloaden in Google Play.

Download: Project Hera Launcher Theme (0,72 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu