Project Hera Launcher Theme: krijg de nieuwe look van Android op je toestel

Project Hera Launcher ThemeGoogle werkt mogelijk aan nieuwe Android iconen die Googles mobiele besturingssysteem van een likje verf gaan voozien. Het project heet `Moonshine` en zou alle Android iconen een platter uiterlijk geven. Ondanks dat ze meer op de web-versies van de betreffende iconen lijken, zijn ze veelal mooier, gaver en unieker.

De Android iconen die een make-over krijgen, zijn Play Muziek, Play Boeken, Play Films, Play Games, Google+, Google Calendar, Personen, Chrome, YouTube, Google Maps, Gmail, Hangouts, Camera en Google Play. En voor degenen die niet kunnen wachten, is er nu een app beschikbaar om jouw Android alvast van een nieuwe look te voorzien: Project Hera Launcher Theme, gebaseerd op het aankomende Project Hera.

Project Hera Launcher Theme

Project Hera Launcher Theme2De app biedt meer dan 90 iconen die allemaal in de Moonshine-stijl zijn gemaakt. De iconen kunnen middels een launcher worden toegewezen. Op dit moment ondersteunt Project Hera Launcher Theme vrijwel alle belangrijke launchers: Nova, Aviate, Apex, Next 3D, TSF Shell, GO, Solo, Smart, ADW, Action, Holo en Atom. Ook ondersteunt de app Unicon, waarmee je ook de standaard launchers van de nieuwe iconen kunt voorzien, inclusief de Google Now Launcher.

Daarnaast zijn er via Project Hera Launcher Theme nog 25 exlusieve KitKat-achtergronden en een interactieve wallpaper voor Muzei beschikbaar. Verder hebben gebruikers de mogelijkheid om een speciale klok-widget te activeren en wordt Project Hera Launcher Theme veelvuldig geüpdatet met nieuwe iconen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download

Project Hera Launcher Theme is voor een adviesprijs van 0,72 euro te downloaden in Google Play.

Download: Project Hera Launcher Theme (0,72 euro)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.