Met Promo Codes kun je betaalde Android-apps winnen

Gijs Ettes
5 februari 2016, 9:08
1 min leestijd
Met Promo Codes kun je betaalde Android-apps winnen

Promo Codes is een nieuwe app in Google Play die je de mogelijkheid geeft om promotiecodes voor betaalde apps te winnen. Met een druk op de knop maak je dagelijks kans op gratis apps.

Lees verder na de advertentie.

Gratis Android-apps winnen

promo codes 1

Elke dag  wordt er in Promo Codes één app uitgelicht die je al dan niet gratis kunt downloaden. Om daar achter te komen, druk je op de knop `I`m Feeling Lucky`, waarna je meteen krijgt te horen of je gewonnen hebt. In ons geval konden we de Franco Kernel Updater (normaal 4,83 euro) winnen, maar helaas: het geluk was niet aan onze zijde.

Promo Codes is een geinige en snelle manier om gratis apps te krijgen, al ben je uiteraard wel afhankelijk van de samenwerkingen die de maker opzet  met andere app-ontwikkelaars. Als je geen app wint, word je naar een willekeurige (uitgelichte?) app in Google Play gestuurd en krijg je de vraag of je Promo Codes op Twitter wilt volgen. Dat laatste is niet verplicht, al vind je op het Twitter-account wel enkele codes voor betaalde apps. Lees ook onze tip hoe je promotiecodes kunt inwisselen in Google Play.

De app is  als gezegd  gratis  beschikbaar  in Google Play en vereist Android 4.1 of hoger. De downloadgrootte bedraagt 2,3MB.

Download Promo Codes in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu