Puddl is de ideale app met Material Design voor studenten

Redactie
15 april 2015, 14:57
1 min leestijd
Puddl is de ideale app met Material Design voor studenten

Puddl is een app met Material Design die het leven van studenten overzichtelijker wil maken, door hen te helpen met het plannen van allerlei studententaken – van roosters tot deadlines van opdrachten.

Lees verder na de advertentie.

“Ik kwam op het idee toen ik een vergelijkbare app zocht, maar geen goede kon vinden. Toen veel andere studenten van mijn school ook zeiden dat ze een app als Puddl nodig hadden, ben ik begonnen met de ontwikkeling”, aldus de maker van de app. De functionaliteiten van Puddl zijn vooralsnog een beperkt, maar de app wordt veelvuldig geüpdatet met nieuwe features.

Dit kun je met de studenten-app Puddl

De belangrijkste functie van Puddle is het overzicht met alle taken van de student. Deze taken kun je sorteren op basis van deadline of klas. Zo zie je bijvoorbeeld in één oogopslag alle taken van de klas ‘wiskunde’, maar kun je ‘m ook op datum sorteren. Middels de rode ronde actieknop kun je nieuwe taken toevoegen, waarbij het mogelijk is om een notitie bij de taak te voegen. Via de selectievakjes zijn  taken als voltooid te markeren.

Ook kunnen Puddl-gebruikers via verschillende diensten hulp zoeken bij hun huiswerk. Denk bijvoorbeeld aan de integratie van leer-app Quizlet of diensten van Google. Verder is er een widget beschikbaar waarmee het Puddl-overzicht ook op het homescreen wordt getoond.

Download Puddl

Puddl is grastis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Puddl in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu