De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Dit is de fraaiste watch face voor Android Wear-smartwatches

Redactie
11 november 2014, 16:53
1 min leestijd
Dit is de fraaiste watch face voor Android Wear-smartwatches

De watch face Pujie Black, die voor zowel ronde als vierkant Android Wear-smartwatches beschikbaar is, is de mooiste watch face die je voor jouw slimme horloge kunt downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Met een watch face verander je het uiterlijk van je Android Wear-smartwatch. Zo heb je de mogelijkheid om jouw smartwatch van allerlei nieuwe designs te voorzien, waardoor je kunt afwisselen of voor speciale gelegenheden het horloge een ander uiterlijk kunt geven.

Eén van die watch faces is Pujie Black, die je vrijwel compleet naar eigen wens kunt aanpassen: van het design van de secondewijzer tot de kleuren die worden gebruikt.

Pujie Black: dit kun je ermee

Pujie Black is een vrij zakelijke en ietwat minimalistische watch face voor Android die professioneel en toch een beetje geeky oogt. Zo kan de secondewijzer in de vorm van een gekleurde cirkel worden getoond, waarbij de cirkel langzaam vol loopt.

Ook kan de watch face snelle informatie tonen in maximaal drie kleine rondjes, zoals de datum, accupercentage of het weer. Alle kleuren zijn daarbij tevens naar eigen wens aan te passen.

Als je iets aanpast via de app, wordt het direct naar de Android Wear-smartwatch gestuurd. Zo zie je de aanpassingen direct op het scherm verdwijnen.

Download

Pujie Black is voor een prijs van 0,99 euro in Google Play te downloaden voor ronde en vierkante Android Wear-smartwatches. De app gebruik je via je smartphone of tablet, waarna de watch face naar je slimme horloge wordt gestuurd.

Download Pujie Black in Google Play (0,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu