Pulsar Music Player: fraaie en uitgebreide muziekspeler

Wouter Nijsen
6 november 2015, 14:31
1 min leestijd
Pulsar Music Player: fraaie en uitgebreide muziekspeler

Pulsar Music Player is een fraaie muziekspeler voor je Android. De app maakt gebruik van Material Design, is lekker vlot in gebruik en zit vol met handige features.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Pulsar Music Player

Het aanbod van muziekspelers in Google Play is in een korte tijd flink  gegroeid. Met het fraaie uiterlijk en de fijne features weet Pulsar Music Player er toch tussenuit te springen. Pulsar Music Player is geheel vormgegeven volgens het Material Design, dat zich uit in de consistente paarse kleur en de vloeiende animaties. Met de verschillende thema’s kun je het uiterlijk van de app naar wens aanpassen.

Door van links naar rechts te vegen, schakel je gemakkelijk tussen je muziekalbums, artiesten, mappen, genres en specifieke liedjes. Tof is dat Pulsar automatisch afspeellijsten maakt van de vaakst of meest recent gedraaide liedjes, alsmede een afspeellijst waarin alle nieuwe muziek wordt verzameld.

Verder brengt Pulsar Music Player afzonderlijke liedjes uit eenzelfde album samen en is het mogelijk om snel naar bepaalde liedjes te zoeken. De app werkt ook op het vergrendelscherm, zoekt automatisch naar de artwork van een liedje en heeft een handige timer. Wel ontbreekt er Chromecast-ondersteuning, waardoor het simpelweg niet mogelijk is om muziek naar je televisie te streamen.

Pulsar Music Player downloaden

Pulsar Music Player is gratis via onderstaande link te downloaden, weegt 2,3MB en werkt met alle apparaten met Android 4.0 of hoger.

Download Pulsar Music Player in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu