De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Pushbullet laat je nu op Allo-berichten reageren via desktop

Erwin Vogelaar
27 oktober 2016, 20:22
2 min leestijd
Pushbullet laat je nu op Allo-berichten reageren via desktop

Een nieuwe Pushbullet Allo-update maakt het mogelijk om op Allo-berichten te reageren via je desktopcomputer. Iets dat met Allo zelf nog niet mogelijk is.

Lees verder na de advertentie.

Pushbullet Allo

Berichten-app Allo van Google mist een belangrijk onderdeel dat berichten-apps als WhatsApp en Telegram wel hebben: een webversie. Hierdoor is het mogelijk om op berichtjes te reageren via je desktopcomputer. Bij Allo moest je vooralsnog je telefoon erbij pakken om op het toestel je reactie formuleren. De app Pushbullet biedt nu hulp. Met de app kun je namelijk berichten van je Android-toestel met je computer synchroniseren en vervolgens ook acties ondernemen. Met de nieuwste update horen hier ook Allo-berichten bij.

pushbullet allo

Om dit voor elkaar te krijgen moet je eerst de Pushbullet-app downloaden, waarvoor je onderaan dit bericht de instructies vindt. Vervolgens ga je in de app naar het menu en kies je voor ‘Meldingen synchroniseren’. Daar haal je de schakelaars over die voor jou van toepassing zijn. Uiteraard moet je daarna ook Pushbullet op je desktop installeren. Dit kan als Windows-app, of als extensie van je Chrome-, Firefox- of Opera-webbrowser. Links hiervoor vind je op de website van Pushbullet. Vervolgens krijg je een notificatie op je computer als je een Allo-berichtje krijgt en kun je direct reageren.

Let wel op dat je voor het reageren op berichten een Pro-account van Pushbullet nodig hebt en daar betaal je maandelijks voor. Gebruik je een gratis account dan krijg je de wel de notificaties, maar niet de mogelijkheid om er iets mee te doen. Over het verschil tussen de verschillende Pushbullet-versies lees je ook hier meer. Ben je benieuwd naar andere functies van Pushbullet? Wij hebben de tofste mogelijkheden op een rijtje gezet.

Pushbullet downloaden

Je kunt Pushbullet voor Android gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je Android 4.1 of hoger nodig.

Download Pushbullet in Google Play (gratis)

Bron: Pushbullet
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu