Handige Android-app Pushbullet krijgt kekke Material Design-update

Gijs Ettes
28 oktober 2014, 19:11
1 min leestijd
Handige Android-app Pushbullet krijgt kekke Material Design-update
Pushbullet

Pushbullet, een handige app waarmee je pushberichten kunt verzenden en notificaties van je Android-toestel op je computer kunt bekijken en opvolgen, is van een flinke update voorzien die de app voorziet van het minimalistische Material Design. De update stroomlijnt de interface en voegt frisse animaties, iconen en een nieuw lettertype toe. De navigatie binnen de app moet hierdoor intuïtiever en sneller verlopen. Ook zijn er bugs verholpen en is de stabiliteit van de app verbeterd.

Wat Pushbullet zo aantrekkelijk maakt, is het feit dat je app je in staat stelt om snel links, bestanden en notities te pushen naar gekoppelde apparaten en andere Pushbullet-gebruikers. Je kunt  dus niet alleen meldingen delen tussen je telefoon en je pc (en vice versa), maar ook lijstjes, afbeeldingen en aantekeningen. Die verschijnen vervolgens op je desktop of in de notificatiebalk van je mobiele apparaat. Ook is het mogelijk om adressen te delen, waarna automatisch Google Maps wordt geopend en je kunt navigeren naar de plaats van bestemming.

Lees verder na de advertentie.

Pushbullet downloaden

Hieronder zie je hoe Pushbullet werkt en wat de app uniek maakt. Hij is geoptimaliseerd voor smartphones en tablets en werkt perfect in combinatie met de plug-ins voor Google Chrome en Firefox. De app vereist Android 4.0+ en tenminste 6,3MB aan vrije opslagruimte.

Download Pushbullet in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu