Mooi: Pushbullet voegt end-to-end-encryptie toe met laatste update

Redactie
12 augustus 2015, 17:06
1 min leestijd
Mooi: Pushbullet voegt end-to-end-encryptie toe met laatste update

Pushbullet, een handige app waarmee je pushberichten kunt verzenden en notificaties van je Android-toestel op je computer kunt bekijken en opvolgen, is voorzien van end-to-end-encryptie.

Lees verder na de advertentie.

De functie is enorm fijn voor fanatieke Pushbullet-gebruikers: hun verbinding tussen de smartphone of tablet en pc is voortaan sterk beveiligd. Door end-to-end-encryptie is het alleen voor het ontvangende apparaat mogelijk om de data in te zien, en vice versa. End-to-end-encryptie is hiermee sterker dan een normale versleutelde verbinding; hetgeen dat Pushbullet hiervoor gebruikte.

Pushbullet end-to-end-encryptie

Verder voert Pushbullet onder andere verbeteringen door in het ontvangen van sms, waarbij er eveneens minder data wordt  verbruikt tijdens het ontvangen van tekstberichtjes. Daarnaast kun je meerdere pushes via Pushbullet in één keer verwijderen en is het mogelijk om de geschiedenis met één druk op te knop te wissen. Dit gaat via een knop in het instellingenpaneel.

Wat Pushbullet zo aantrekkelijk maakt, is het feit dat je app je in staat stelt om snel links, bestanden en notities te pushen naar gekoppelde apparaten en andere Pushbullet-gebruikers. Je kunt  dus niet alleen meldingen delen tussen je telefoon en je pc (en vice versa), maar ook lijstjes, afbeeldingen en aantekeningen. Die verschijnen vervolgens op je desktop of in de notificatiebalk van je mobiele apparaat.

Download Pushbullet

Pushbullet is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Pushbullet in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu