De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Beantwoord groepsgesprekken vanaf je desktop met Pushbullet

Erwin Vogelaar
15 december 2015, 19:41
1 min leestijd
Beantwoord groepsgesprekken vanaf je desktop met Pushbullet

Door een nieuwe update van Pushbullet kun je nu ook reageren op groepsgesprekken vanaf een desktopcomputer. Tevens zijn er meer opties voor Remote Files.

Lees verder na de advertentie.

Pushbullet groepsgesprekken

Met de app Pushbullet is het onder andere mogelijk om op chat- en sms-berichten van je smartphone te reageren vanaf een desktopcomputer. Vooralsnog was het echter nog niet mogelijk om dit ook met groepsgesprekken te doen. Door een nieuwe update van de app is deze optie wel toegevoegd. Je hebt de nieuwste versie van Pushbullet en een Android-apparaat met minimaal Android 5.0 Lollipop nodig om dit te laten werken.

Recentelijk heeft Pushbullet een verdienmodel voor de app geïntroduceerd, waardoor bepaalde functies enkel bruikbaar zijn voor gebruikers die maandelijks betalen. Voor andere functies is er een limiet ingesteld. Zo kunnen gratis gebruikers maximaal honderd berichtjes per maand sturen. Aangezien groepsgesprekken nu nieuw zijn tellen ze tot 1 januari niet mee met die honderd berichtjes.

pushbullet remote files

Tevens heeft Pushbullet recentelijk Remote Files toegevoegd, waardoor je makkelijk de bestanden van andere apparaten aan kunt vragen zonder dat ze fysiek aan elkaar verbonden zijn. Het is sinds de nieuwe update nu mogelijk om van schijf te wisselen. Dit moet het makkelijker maken om de bestanden op je desktopcomputer te bereiken.

Pushbullet downloaden

De nieuwste versie van Pushbullet downloaden kan in de Play Store door op onderstaande link te klikken. De app is gratis, maar is er dus een abonnementsdienst voor meer mogelijkheden. De app vraagt om 4,5MB vrije ruimte en je hebt Android 4.0.3 nodig om Pushbullet te kunnen gebruiken. Voor de groepsgesprekken heb je Android 5.0 nodig.

Download Pushbullet in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu