De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Je kunt nu ook een mms sturen via Pushbullet

Erwin Vogelaar
13 januari 2016, 20:22
1 min leestijd
Je kunt nu ook een mms sturen via Pushbullet

Met de nieuwste update van Pushbullet is het mogelijk om vanaf je desktop een mms te sturen, dus een sms met een afbeelding.

Lees verder na de advertentie.

Pushbullet MMS

Pushbullet is vandaag weer iets uitgebreider geworden. Het is nu mogelijk om een afbeelding toe te voegen aan een sms waardoor het dus een mms wordt. Hoewel de app voornamelijk gebruikt wordt om links, foto’s en andere bestanden tussen verschillende systemen uit te wisselen, kun je ook tekstberichtjes vanaf je desktop naar mobiele nummers sturen.

pushbullet mms

Het gaat in dit geval om nieuwe versies van de Android-app, de Chrome-extensie en de Windows-app. Berichtjes kun je sturen met Windows of Chrome als er verbinding is met een Android-telefoon dat minstens Android 5.0 Lollipop draait. Met de update is er ook een systeem ingevoerd waardoor berichtjes niet onverzonden blijven als je even geen verbinding krijgt met de servers van Pushbullet. Deze berichtjes worden nu in een wachtrij geplaatst.

Een afbeelding toevoegen aan een sms kan door het plaatje naar het gesprek te slepen of door op het paperclipje te klikken. De afbeelding wordt vervolgens in het gesprek getoond. Je kunt niet onbeperkt gratis sms en mms vesturen als je niet maandelijks betaalt voor de dienst. Met de gratis versie kun je tot 100 berichtjes sturen, terwijl de betaalde versie geen beperking heeft.

Pushbullet downloaden

De nieuwste versies van Pushbullet voor Windows, Chrome en Android rollen nu uit. Pushbullet kun je downloaden in de Play Store door op onderstaande link te klikken. De app is gratis, maar er is dus een abonnementsdienst voor meer mogelijkheden. De app vraagt om 4,4MB vrije ruimte en je hebt Android 4.1 nodig om Pushbullet te kunnen gebruiken. Om een mms te sturen heb je Android 5.0 nodig.

Download Pushbullet in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu