De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Pushbullet geeft je altijd en overal toegang tot je bestanden

Wouter Nijsen
9 december 2015, 16:28
1 min leestijd
Pushbullet geeft je altijd en overal toegang tot je bestanden

Pushbullet, de handige app waarmee je notificaties ontvangt van andere apparaten en bestanden verstuurt, heeft een update gekregen. Met de app heb je voortaan altijd en overal toegang tot je bestanden.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Pushbullet Remote Files

De nieuwe Pushbullet-functie heet Remote Files en laat je bestanden binnenhalen op verschillende apparaten. Heb je bijvoorbeeld een bestand opgeslagen op het werk, maar vergeten deze in de cloud te zetten of naar jezelf te mailen, dan kun je voortaan Pushbullet gebruiken om dit te verhelpen. Zo heb je vanaf je pc toegang tot data  die je op je smartphone of tablet hebt opgeslagen en vice versa.  Bestanden hoeven hiervoor niet in een speciale map te worden opgeslagen. Wel moeten de apparaten ingeschakeld zijn; je kunt je laptop dus niet in de slaapstand laten staan.

Om Remote Files te gebruiken, dien je de functie handmatig in de instellingen van Pushbullet te activeren. De feature werkt vooralsnog alleen tussen Android- en Windows-apparaten en is beschikbaar voor zowel gratis  als Pro-gebruikers van Pushbullet. Reguliere  gebruikers kunnen de eerste week een onbeperkt aantal bestanden met Remote Files opvragen. Hierna wordt een limiet ingesteld, al hebben Pro-gebruikers hier geen last van.

Pushbullet downloaden

De nieuwste versie van Pushbullet kun je via onderstaande link downloaden. De app is gratis in gebruik, weegt 4,5MB en werkt op alle apparaten met Android 4.0.3 of hoger.

Download Pushbullet in Google Play (gratis)

Bron: Pushbullet
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu