Puzzelgame Quell komt naar Android
Redactie

Het populaire iOS-puzzelspel Quell, komt nu ook naar Android. Dat meldt ontwikkelaar Fallen Tree Games op haar weblog. De game staat al tijden hoog in de Amerikaanse iOS App Store en belooft ook op Android een succes te worden. Quell is een puzzelspel waarbij de speler met een regendruppel gouden ringen moet pakken. De druppel is te besturen door te swipen over je scherm. Het doel is om met zo min mogelijk swipes alle ringen zien te bemachtigen. Dit lijkt eenvoudig, maar zorgt ervoor dat je vaak even diep moet nadenken over hoe je dit aanpakt.

Quell bevat 70 verschillende levels met een oplopende moeilijkheidsgraad, een interface in hoge resolutie en een soundtrack, gecomponeerd door Steven Cravis. De ontwikkelaar zal de game in juni van dit jaar uitbrengen in de Android Market.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Onderstaande trailer geeft een goed beeld hoe Quell er op je Android-telefoon uit zal komen te zien.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.