De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Microsoft brengt puzzelgame Wordament naar de Play Store

Gijs Ettes
7 oktober 2013, 8:45
1 min leestijd
Microsoft brengt puzzelgame Wordament naar de Play Store
Wordament

Sinds kort is puzzelgame Wordament van Microsoft Studios ook te vinden in de Play Store van Google. Dit is een woordenzoeker vergelijkbaar met het spel Ruzzle, waarbij het de bedoeling is zoveel mogelijk woorden te vinden in een veld van 16 letters.

Het community-aspect speelt een grote rol in Wordament. Zo kun je als gast spelen, maar ook je Facebook- of Xbox-account koppelen om jouw voortgang te vergelijken met vrienden. Als je met het laatstgenoemde account inlogt, scoor je punten die bijdragen aan je gamerscore.

Lees verder na de advertentie.

Wordament is een zo’n puzzelspel dat, dankzij de korte potjes, ideaal is om even tussendoor te spelen als je op de bus staat te wachten. Per veld zijn er elke keer zo’n 250 woorden te vormen en de app geeft netjes aan welke je al hebt gevonden. Daarnaast zie je rechtsboven hoeveel van de 60 seconden resterend zijn en wordt linksboven je score bijgehouden. Simpel, maar doeltreffend dus.

Wordament: kleine bugs

Deze gratis game wordt ondersteund door kleine advertenties onderin. Mede daarom heb je een werkende internetverbinding nodig om te kunnen spelen. Op het moment van schrijven is Wordament nog ietwat buggy, waardoor het spel soms tijdelijk vastloopt. We hopen dat dit probleem met een snelle update wordt verholpen.

Download: Wordament (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu