Volg competitief gamen op de voet met PVP Live Esports

Erwin Vogelaar
19 juni 2016, 19:14
2 min leestijd
Volg competitief gamen op de voet met PVP Live Esports
pvp live esports

PVP Live Esports

Gratis

Reviewscore

8

E-sports zijn niet meer weg te denken uit de game-industrie. Stadia zitten vol met fans, juichend voor professionele gamers die strijden voor hoge geldbedragen. Met deze app blijf je helemaal bij.

PVP Live Esports app

Het EK voetbal is druk bezig en de Olympische Zomerspelen staan ook al weer klaar om te beginnen; de sportzomer is dus in volle gang. Naast deze traditionele sporten, raken er steeds meer mensen enthousiast van een relatief nieuwe vorm van sport: e-sport. Het gaat hier om competitief gamen. De deelnemers trainen net zo hard als professionele sporters, maar dan om het beste te worden in de games die ze spelen.

Dit doen ze vaak voor enorme geldbedragen en tevens stadia vol juichende fans. De meeste wedstrijden hebben livestreams, maar je moet vaak op veel verschillende plekken kijken om alle informatie te krijgen. De app PVP Live Esports verzamelt alles wat je moet weten.

PVP Live Esports is een overzichtelijke app. Je wordt eerst gevraagd wat je favoriete games en teams zijn om te volgen. Deze selectie wordt vervolgens bovenin het menu van de app geplaatst, maar je kunt ook nog gewoon alle andere games bekijken. Je kunt van elk  spel  los het nieuws of de scores zien. Dit nieuws is een combinatie van video’s met de hoogtepunten van gespeelde wedstrijden en nieuwsberichten uit de wereld van e-sports. Er is ook een algemene nieuwsfeed.

Lees verder na de advertentie.

Handig is ook het  score-overzicht, zodat je direct kunt zien wie waar heeft gewonnen en met hoeveel punten. Je kunt de app je ook berichtjes laten sturen over updates van specifieke teams of games. Het is vooral indrukwekkend dat er in de applicatie een hele hoop verschillende games te volgen zijn.

PVP Live Esports downloaden

PVP Live Esports is gratis te downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app vraagt om 5,2MB vrije ruimte en Android 4.1 of hoger voor de installatie.

Download PVP Live Esports in Google Play (gratis)

Categorie: Sport

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's