De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

QKSMS: kekke sms-app nu met Material Design

Gijs Ettes
3 december 2014, 19:11
1 min leestijd
QKSMS: kekke sms-app nu met Material Design

Voor wie nog wel eens sms’jes stuurt en geen zin heeft om te wachten op een update voor de standaard berichten-app is er QKSMS. De sms-app ziet er dankzij Material Design fris en kleurrijk uit.

Lees verder na de advertentie.

Sms’en in stijl

QKSMS android

QKSMS is in zijn huidige vorm al een aantal weken in Google Play te vinden en heeft sindsdien een aantal updates ontvangen die de sms-app echt de moeite waard maken. Zo zijn er enkele bugs met het verversen en sturen van mms’jes inmiddels opgelost en is ook de zoekfunctie verbeterd.

QKSMS is een vervanger voor je standaard sms-app en doet niet veel meer dan de standaard-app die in Android is te vinden. Wel fraai is het design en het feit dat de app geen advertenties toont. Er zijn weliswaar in-app aankopen, maar deze zijn optioneel als je bijvoorbeeld tussen thema’s wilt wisselen. Je kunt met QKSMS naar hartenlust sms’en en mms’en door op het plusteken rechtsonder te tikken. Berichten worden weergegeven als conversaties en desgewenst in een zwevend venster getoond.

Verder is het mogelijk om groepsberichten te versturen en een nachtmodus in te schakelen waarbij de kleuren en interface-elementen donkerder worden. Wel zo prettig voor je ogen. De interface werkt met veegbewegingen en er is een handige quick-reply-functie om vlot berichten te beantwoorden.

QKSMS downloaden

QKSMS wordt door de ontwikkelaars doorlopend voorzien van updates. De sms-app is gratis verkrijgbaar in Google Play en vereist minimaal Android 4.0.3 en 4,4MB aan vrije opslagruimte. Hij werkt dus ook met oudere Android-versies. Op zoek naar meer? Check dan ons overzicht met de 17 beste communicatie apps.

Download QKSMS in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu