De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Queensday 2011: volledig in het teken van Koninginnedag

Redactie
8 april 2011, 19:14
1 min leestijd

Met de applicatie Queensday 2011 ben je helemaal klaar voor Koninginnedag 2011. De applicatie bevat een overzicht van evenementen in de grootste Nederlandse steden. De applicatie richt zich voornamelijk op (Engelse) toeristen, aangezien Queensday 2011 volledig Engelstalig is.

Nog lang niet alle evenementen zijn toegevoegd. Op dit moment is de applicatie alleen nuttig als je feest gaat vieren in Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Haag. En dan valt de dekking in sommige steden alsnog tegen (twee of drie per stad) in vergelijking met hoofdstad Amsterdam. Hopelijk worden er de komende dagen en weken nog meer evenementen toegevoegd. De ontwikkelaar belooft dat dit zeker gaat gebeuren.

Lees verder na de advertentie.

Voor de rest is de applicatie niet vernieuwend. De tabbladen Buienradar en Trains halen de gegevens extern op. Zo zie je bij ‘Trains’ het Nederlandse storingenoverzicht. Ik vraag mij af of dit wel zo logisch is. De applicatie richt zich op toeristen – de app is immers Engelstalig – dus waarom dan een Nederlands overzicht met storingen?

Tweets en Pictures zijn wel aardig. Je ziet dan de foto’s en tweets van mensen die Koninginnedag vieren. Ook Anthem is een leuke toevoeging, want hierdoor kun je meezingen met het volkslied van Nederland. Helaas kreeg ik wel een Runtime Error in beeld na het afspelen van het Wilhelmus.

Is de applicatie 0,79 euro waard? Nee, ik vind persoonlijk van niet. Op dit moment zijn er nog te weinig evenementen toegevoegd. De foto’s, tweets, weeroverzicht en het volkslied zijn leuke toevoegingen, maar rechtvaardigen het aankoopbedrag van 0,79 euro niet.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu