Quickdesk Beta: snelstartscherm voor je Android-telefoon

Wouter Nijsen
24 juni 2010, 18:14
1 min leestijd
Quickdesk Beta: snelstartscherm voor je Android-telefoon
Quickdesk beta

Quickdesk Beta is een nieuwe en redelijk bijzondere applicatie voor Android. In eerste instantie lijkt het een homescreenvervanger en kan ook als zodanig gebruikt worden. Je kunt Quickdesk Beta net als andere homescreenvervangers vullen met de snelkoppelingen en widgets van je eigen keuze. Het bijzonder aan Quickdesk Beta is het feit dat deze applicatie gebruikt kan worden als een soort snelstartscherm. Hiervoor stel je deze niet in als startpagina maar kun je aangeven dat Quickdesk Beta moet openen middels een dubbelklik op de home-knop.

Door de dubbelklik opent Quickdesk zich, zodat de snelkoppelingen en widgets direct bereikbaar zijn. Hierdoor kun je een applicatie starten terwijl je bijvoorbeeld je mail leest zonder dat je eerst de mail-applicatie moet beëindigen. Normaal gesproken moet je naar je homescreen of menu om een applicatie te starten, nu heb je direct en overal toegang tot je favoriete applicaties.

Lees verder na de advertentie.

Quickdesk Beta is gratis te downloaden in de Android Market of door de QR-code te scannen. Lees je dit artikel op je Android-telefoon dan kun je Quickdesk Beta direct downloaden via deze link.

Meer informatie over Quickdesk Beta is te vinden op de website van ontwikkelaar Faruq Rasid

Categorie: Tools
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's