Vind snel songteksten bij je favoriete nummers met QuickLyric

Gijs Ettes
15 maart 2015, 10:33
1 min leestijd
Vind snel songteksten bij je favoriete nummers met QuickLyric

QuickLyric is een kleine en handige app waarmee je snel de songteksten van nummers die je luistert kunt opvragen. De app draait  op de achtergrond en haalt automatisch de juiste tekst op.

Lees verder na de advertentie.

Zing mee met je favoriete muziek

quicklyric android

Als je de app  opent, krijg je meteen de juiste songtekst te zien, zodat je gelijk  kunt meezingen. En als het volgende liedje start, ververs je met een druk op de knop de songtekst. Perfect dus voor karaokefeestjes.

Het voordeel is dat QuickLyric een enorme database kan aanspreken, zodat je bij praktisch elk nummer snel de juiste tekst krijgt. De app werkt met je muziekspeler, maar ook met populaire streamingdiensten als Spotify.

Verder is QuickLyric volledig Nederlandstalig en heb je de mogelijkheid om songteksten lokaal op te slaan, zodat je ze tevens  kunt gebruiken als je geen verbinding met internet hebt.

QuickLyric is geoptimaliseerd voor Android 5.0 Lollipop en heeft een fraai en simpel ontwerp (volgens het Material Design) dat daarbij past. De app werkt zowel op smartphones als tablets en laat je met behulp van Android Beam (nfc) snel songteksten met anderen uitwisselen.

QuickLyric downloaden

Via onderstaande link kun je QuickLyric downloaden. De app is volledig reclamevrij, 2,5MB groot en vereist Android 4.0 of hoger.

Download Quicklyric in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu