De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

QuickOffice Pro krijgt meer lettertypes en betere spellingscontrole

Redactie
29 april 2012, 11:10
2 min leestijd
QuickOffice Pro krijgt meer lettertypes en betere spellingscontrole
quickoffice-pro-android

Afgelopen week veranderde er veel voor mensen die graag documenten bewerken op hun Android-toestel. Google Docs smolt samen met Google Drive, waardoor je lang niet altijd meer een los appicoontje zult zien. Bewerk je graag documenten op je Android-toestel en zoek je naar iets met meer mogelijkheden, dan is er altijd nog QuickOffice Pro. Deze app is inmiddels al een oudgediende op het Android-platform en kreeg afgelopen week een update. In versie 5.5 van QuickOffice Pro zijn behoorlijk wat verbeteringen doorgevoerd.

Zo heb je keuze uit meer lettertypes en kun je commentaar toevoegen aan PDF-documenten. In de PDF-viewer kun je bovendien allerlei vormen en bewerkingen uitvoeren, waarbij ook de selectietools zijn verbeterd.

Lees verder na de advertentie.

In de tekstverwerker is de spellingscontrole verbeterd, je kunt tabellen invoegen en hebt meer opties om de regelafstand in te stellen. Werk je met docx-bestanden, dan kun je nu beter omgaan met grafieken en tabellen in de tekst. Gebruik je QuickOffice voor presentaties, dan is er nu een laserpointer ingebouwd en ondersteuning voor genummerde lijsten (bulletlijsten was al mogelijk). In de spreadsheet-app kun je nu rekenbladen en grafieken automatisch laten bijwerken met live-data. De update voor bestaande gebruikers is (uiteraard) gratis. Heb je de app nog niet eerder gebruikt, dan moet je een aardige investering doen. Al valt het in vergelijking met een Microsoft Office-pakket op de desktop wel weer mee.

quickoffice pro

Met QuickOffice Pro kun je Microsoft Office-documenten maken, bewerken en delen met andere. Het kantoorpakket kan alle Office-bestanden aan en dient ook als PDF-lezers. Een ingebouwde filemanager zorgt ervoor dat je e-mailbijlagen, lokaal opgeslagen bestanden en documenten in de cloud snel terug kunt vinden. De app is ook gelokaliseerd in het Nederlands.

Downloaden:


Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu