Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

QuickOffice Pro krijgt nieuwe interface en sociale netwerkintegratie

Redactie
22 november 2011, 12:00
1 min leestijd
QuickOffice Pro krijgt nieuwe interface en sociale netwerkintegratie
QuickOffice Pro krijgt nieuwe interface en sociale netwerkintegratie

Het Officke-pakket QuickOffice Pro is bij versie 5.0 aanbeland die een flinke reeks verandering met zich meebrengt. Naast een vernieuwde interface worden nu ook Microsoft Office 2010 bestanden ondersteund en is het mogelijk om bestanden te delen via de bekende sociale netwerken zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Met de vernieuwingen is QuickOffice Pro een van de meeste complete Office-pakketten die voor Android is uitgebracht.

De nieuwe interface maakte dat je gemakkelijker door verschillende bestanden kunt navigeren en aanpassen. Wat kleinere aanpassingen zijn de mogelijkheid om lijsten met bulletpoints te maken, meer lettertypes en een verbeterde rendering waardoor presentaties een stukje vloeiender zijn. Een belangrijke toevoeging is het ondersteunen van Microsoft Office 2010 documenten, iets wat al langere tijd op het verlanglijstje stond.

Lees verder na de advertentie.

Bestanden zijn nu te delen via Facebook, Twitter, LinkedIn, SlideShare, Docstoc, Scribd en Yammer. De diensten Evernote, Catch en Egnyte hebben nu ook toegang tot de bestanden van QuickOffice. Deze diensten kunnen bestanden wijzigen en opslaan. QuickOffice Pro is te downloaden voor telefoons en tablets. Voor de telefoonversie heb je minimaal Android 2.0 nodig, de tabletversie vereist Android 3.0 Honeycomb.

Downloaden via Android Market: Quickoffice Pro (Office & PDF) (€7,42)

Downloaden via Android Market: Quickoffice Pro HD (€11,08)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu