Quickoffice update zorgt voor diepere integratie met Google Drive

Quickoffice updateDe recente Quickoffice update zorgt ervoor dat je documenten gemaakt met de office-app, zoals spreadsheets, powerpoints en worddocumenten, kunt opslaan in Google Drive. Quickoffice is eigendom van Google en sinds afgelopen september gratis te downloaden in Google Play.

Met de Quickoffice-app kun je Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden bekijken, bewerken en maken. De bestanden kun je daarnaast delen met anderen door ze als bijlage aan e-mails toe te voegen. Vanaf Android 4.4 (KitKat) wordt het officepakket standaard meegeleverd met Android.

Quickoffice update verhoogt integratie met Drive

Nu Google Drive en Quickoffice beter met elkaar samenwerken, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat de office-app helemaal opgaat in de clouddienst van Google.

Google Drive biedt immers 15GB gratis cloudopslag en geeft gebruikers overal toegang tot hun documenten, multimedia en overige bestanden. Quickoffice heeft op zijn beurt meer mogelijkheden om documenten op te maken en in te delen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Quickoffice (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.