De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

QuickPic: stijlvolle en lichte fotogalerij-app met Material Design

Redactie
24 januari 2015, 15:02
1 min leestijd
QuickPic: stijlvolle en lichte fotogalerij-app met Material Design

Er zijn veel fotogalerij-apps beschikbaar in Google Play, maar QuickPic stijgt toch boven het gros uit door het stijlvolle gebruik van Material Design  en de opties die de app biedt.

Lees verder na de advertentie.

“Snel, licht en modern. QuickPic is de beste alternatieve app voor al je foto’s, die gemakkelijk de standaard fotogalerij-app kan vervangen”, aldus de ontwikkelaar. Volgens veel media is QuickPic één van de beste apps om je foto’s mee te bekijken en beheren.

QuickPic: stijvol en veelzijdig

QuickPic is geheel gratis te gebruiken en heeft sinds kort een Material Design-interface, met gebruik van nieuwe animaties, een handig hamburgermenu en felle kleuren. De app ondersteunt clouddiensten als Google Drive, Dropbox, Flickr en OneDrive, en biedt de mogelijkheid om foto’s op basis van locatie en datum te sorteren. Ook kun je foto’s die je liever niet in je galerij wilt tonen verbergen, zonder dat ze van de opslagruimte worden verwijderd.

Verder beschikt QuickPic over ondersteuning voor video’s en gifs, en kun je foto’s aanpassen met de ingebouwde editor. Dit biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om foto’s te roteren en verkleinen of de kwaliteit van een afbeelding aan te passen.

Een laatste toffe eigenschap van QuickPic is de uitgebreide functie om je fotocollectie te beheren door bijvoorbeeld foto’s tussen mappen te verplaatsen en mappen aan te maken of te verwijderen.

Download QuickPic

QuickPic is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.0 en hoger.

Download QuickPic in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu