De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Rabo Bankieren-app laat je nu inloggen en betalen met je vingerafdruk

Wouter Nijsen
18 mei 2017, 15:54
1 min leestijd
Rabo Bankieren-app laat je nu inloggen en betalen met je vingerafdruk

Rabobank-klanten hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk heeft de Bankieren-app voor Android ondersteuning voor vingerafdrukken. Gebruikers kunnen daarmee inloggen en betalingen ondertekenen.

Lees verder na de advertentie.

Eindelijk ondersteuning voor vingerafdrukscanners

Het is opvallend dat de Rabobank de functie pas nu aan zijn Android-app toevoegt, aangezien het al een tijdje mogelijk was met de iOS-versie. Bovendien bieden andere bank-apps, zoals die van de ING, al bijna anderhalf jaar de optie om in te loggen met je vingerafdruk. Met de recentste update, die nu in de Play Store staat, maakt de Rabobank dus een flinke inhaalslag.

Het is even zoeken hoe je de vingerafdrukscanner in de Rabo Bankieren-app activeert. Hiervoor open je de Android-app en tik je op het knopje linksboven (met de drie streepjes). Kies voor ‘Instellingen’ en veeg vervolgens naar beneden voor de optie ‘Fingerprint instellen’. Stel daarna met schakelaartjes in waarvoor je de vingerafdrukscanner wilt gebruiken. De eerstvolgende keer dat je de app opent, kun je sneller inloggen en betalingen ondertekenen.

Download de Rabo Bankieren-app

De nieuwste versie van de Bankieren-app is via onderstaande link te downloaden. De grootte en vereiste Android-versie verschilt per apparaat.

Download de Rabo Bankieren-app in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu