Rabo Bankieren-update introduceert iDeal-betalingen

rabobankDe Android-app van Rabo Bankieren heeft een fijne update gehad. Het is nu namelijk mogelijk geworden om iDeal-betalingen binnen de app zelf af te rekenen.

De nieuwe iDeal-functie in de Rabo Bankieren-update zorgt ervoor dat je voortaan de optie krijgt om een bepaalde betaling via je telefoon of tablet te laten gaan. Als je echter niet hebt ingesteld dat je geld kunt overboeken naar een onbekende rekening – een functie die de vorige update introduceerde – heb je nog wel je Random Reader nodig om een betaling af te ronden.

Voor de veiligheid kun je bij dat overboeken zonder Random Reader wel een weeklimiet instellen, zodat je niet per ongeluk honderden euro`s op de rekening van een verkeerd persoon of goede vriend deponeert. Deze limiet is tot maximaal 250 euro in te stellen (wat wel eenmalig via een Random Reader moet). Voor betalingen met Random Reader geldt overigens een wekelijkse limiet van 1000 euro.

Volgens Tweakers zijn ABN Amro en IGN ook bezig met een vergelijkbare functionaliteit. IGN verwacht hier al volgende maand mee te komen; ABN Amro kon nog geen datum geven. De update is inmiddels voor alle Android-telefoons en -tablets te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download:  Rabo Bankieren (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.