Rabo Bankieren-app introduceert overboeken zonder Random Reader

Gijs Ettes
17 september 2013, 12:44
1 min leestijd
Rabo Bankieren-app introduceert overboeken zonder Random Reader
rabo bankieren

De Rabo Bankieren-app voor Android is weer eens van een fijne update voorzien, die een van de meest onhandige beperkingen van de app opheft. Je kunt nu namelijk zonder Random Reader geld overboeken.

Dit klinkt in eerste instantie niet als een wereldschokkende verbetering natuurlijk, maar als je na een gezamenlijk etentje of gedeelde drankrekening meteen jouw deel wilt overmaken, moest je voorheen nog je Random Reader tevoorschijn toveren om naar een voor jou nog onbekend rekennummer geld te sturen.

Lees verder na de advertentie.

Nu kan dat dus wel. Voor de veiligheid kun je bovendien zelf een weeklimiet instellen, zodat je niet per ongeluk honderden euro’s op de rekening van een verkeerd persoon of goede vriend deponeert. Deze limiet is tot maximaal 250 euro in te stellen (wat wel eenmalig via een Random Reader moet). Voor betalingen met Random Reader geldt overigens een wekelijkse limiet van 1000 euro.

Binnenkort met iDeal betalen via Rabo Bankieren

Verder is de Rabo Bankieren-app niet echt van interessante vernieuwingen voorzien. In de updatebeschrijving staat alleen de interessante belofte dat je binnenkort ook mobiel online aankopen kunt betalen met iDeal via de Rabo Bankieren-app, eveneens een fijne toevoeging.

Download: Rabo Bankieren (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu