Rabo Bankieren update laat je acceptgiro inscannen met Samsung-telefoons

Rabo Bankieren updateDankzij een vandaag uitgerolde Rabo Bankieren update kun je met de Galaxy S3, Galaxy S4 en Galaxy Note 2 acceptgiro`s inscannen. Betalingsgegevens worden automatisch ingevuld, waarna je direct vanuit de app kunt betalen. De nieuwe functie is exclusief voor de Samsung-telefoons en dus niet voor gebruikers van de Rabobank-app die over een andere smartphone beschikken.

Zij profiteren echter wel van een aantal andere verbeteringen die de Rabo Bankieren update met zich meebrengt. Zo is het nu mogelijk om rekeningnummers uit het adresboek te verwijderen en is er een optie toegevoegd om nieuwsberichten met betrekking tot de Rabobank te lezen. Verder is er een link naar de Rabobank Mobiel Bankieren-community toegevoegd. Dit is een platform waar Rabo-klanten ervaringen en ideeën kunnen uitwisselen en vragen kunnen stellen.

De meest interessante functie die de Rabo Bankieren update introduceert, is dus helaas alleen te gebruiken op enkele Samsung-smartphones. Wanneer het mogelijk wordt om met andere Android-toestellen acceptgiro’s in te scannen en te betalen, is vooralsnog niet bekend.

Via onderstaande link kun je de Rabo Bankieren-app installeren. Deze is 5MB groot en vereist Android 2.2 en hoger.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Rabo Bankieren (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.