De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Rabo Bankieren voor Android tijdelijk verwijderd uit Google Play

Gijs Ettes
21 augustus 2013, 7:32
1 min leestijd
Rabo Bankieren voor Android tijdelijk verwijderd uit Google Play
rabo bankieren voor android

De Rabo Bankieren-app voor Android-apparaten is tijdelijk verwijderd uit Google Play vanwege een fout met het registreren van je toestellen, zo melden verschillende AndroidPlanet-lezers. Een woordvoerster van Rabobank bevestigt de problemen, en zegt dat de Rabobank snel met een oplossing zal komen.

De Rabobank heeft er vanwege deze problemen voor gekozen om Rabo Bankieren tijdelijk uit Google Play halen. Gebruikers worden sinds de update voor de app – die een adresboek-functie heeft toegevoegd – constant gevraagd om hun toestel te registeren. Hier is een de Random Reader voor nodig, die ook gebruik wordt voor het verzilveren van online betalingen.

Lees verder na de advertentie.

Donderdag oplossing of oude Rabo Bankieren voor Android terug

Gebruikers die de app al op hun smartphone of tablet hebben staan kunnen de app gewoon blijven gebruiken, zij het met het irritante mankement. De app is hierom dus tijdelijk uit Google Play verdwenen, maar nog wel met een directe link via de browser terug te vinden. Rabobank verwacht de problemen met Rabo Bankieren voor Android ergens op donderdag te hebben opgelost. Anders wordt een oude versie van de app weer terug online gezet.

Download: Rabo Bankieren (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu