Racegame Need for Speed Hot Pursuit nu beschikbaar voor Android

Redactie
6 november 2011, 19:28
1 min leestijd
Racegame Need for Speed Hot Pursuit nu beschikbaar voor Android
Racegame Need for Speed Hot Pursuit nu beschikbaar voor Android

EA heeft Need for Speed Hot Pursuit uitgebracht voor Android. In dit deel van de bekende Need for Speed reeks is het de bedoeling om uit de handen van de politie te blijven en te zorgen dat je niet wordt gearresteerd. Je kan er ook voor kiezen om de kant van de politie in te nemen waarbij je moet zorgen dat de straten veilig blijven. Need for Speed Hot Pursuit biedt twintig auto’s aan waarmee je kunt rijden over 24 verschillende tracks.

Anders dan bij normale racespellen race je dus niet tegen andere auto’s maar is het de bedoeling om aan de politie te ontsnappen of als je de kant van de politie kiest de bedoeling dat niemand ontsnapt. Als politieagent kun je wegversperringen opzetten, spikes gooien of proberen auto’s te stoppen met een elektrische schok (EMP-blast). Ben je op de vlucht dan kan je de politie van je afschudden door een oliespoor achter te laten, de overdrive gebruiken om je uit de voeten te maken of de politiewagens van de weg te rijden door tegen ze aan te botsen. In totaal zijn er 48 politie- en racerevenementen die je kunt uitspelen.

Lees verder na de advertentie.

Need for Speed Hot Pursuit is voor 5,07 euro te downloaden in de Android Market. Dat is wel wat aan de hoge kant voor een racespel maar Need for Speed Hot Pursuit is een aanrader voor een ieder die houdt van racen en geen zin heeft om steeds lange races af te leggen waarbij andere auto’s moeten worden verslagen. Om de game te spelen heb je minimaal Android 2.0 of hoger nodig.

Downloaden via Android Market: Need for Speed™ Hot Pursuit (€5,07)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu