Download: racen met speelgoedauto’s in Re-volt 2

Gijs Ettes
5 december 2013, 20:06
1 min leestijd
Download: racen met speelgoedauto’s in Re-volt 2
Re-volt 2

Ruim 14 jaar geleden had Re-Volt bescheiden succes als racegame op de pc, PlayStation, N64 en Dreamcast. WeGoInteractive blies een jaar geleden de franchise nieuw leven in met Re-Volt Classic en sinds kort heeft die game een opvolger in de vorm van Re-volt 2: Best RC 3D Racing.

In Re-volt 2, dat beschikbaar is in de Play Store maar nog niet vertaald naar het Engels of Nederlands, neem je wederom de controle over verschillende soorten speelgoedauto’s. Het is even stoeien met de menu-items in het Koreaans, maar als je eenmaal je weg hebt gevonden, is het lekker racen.

Lees verder na de advertentie.

Re-volt 2 presenteert je met een soort carrièremodus waarin je het in tijdritten en rally’s opneemt tegen andere speelgoedauto’s. Per race zijn de doelstellingen verschillend en zo nu en dan heb je ook wapens en power-ups tot je beschikking om het leven van andere racers zuur te maken. Tussendoor maak je met de credits die je verzamelt je autootje sneller en beter.

De game is overigens gratis te downloaden, maar bevat wel zo nu en dan storende advertenties. Ook zijn de laadtijden van Re-volt 2 aan de lange kant en is het spel niet speelbaar zonder internetverbinding. Kun je je daar overheen zetten, dan heb je aan Re-volt 2 echter een geinig racespelletje.

RE-VOLT 2 : Best RC 3D Racing !

Download: Re-volt 2 : Best RC 3D Racing (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu